Utopi?

Kabinbana

Stenvallen spa & äventyr

Kabinbanan tar bekvämt gästerna över Fuluälvens dalgång till nationalparkens entré vid Stormorvallen. Solcellsdriven värme/luftkonditionering i kabinerna och inspelningar med avslappningsmusik eller kulande valljäntor. Allt för gästernas bekvämlighet under den ca 40 min långa överfarten.

Utbyggnad av björniden med mjölkrobbot. Ungarna tas omhand vid ca 1 mån ålder av erfarna björn märkare och föds upp. Björnmamman mjölkas under resten av tiden i idet. Av mjölken görs ost som dels levereras till kungahuset och dels serveras i restaurangen.

Tjärnen på myren grävs ur och görs om till ett äventyrsbad. Metangasfälla på myren som driver uppvärming och bubbelpoolen. Utrymme för sjöflygplan att landa sommartid. Vedeldad badtunna 8m i diameter där vattengymnastiken bekvämt kan utövas både sommar och vinter.

Huvudbyggnad med 24 bäddar samt matsal.

I voljärer föder vi upp skogsfågel dels till restaurangen, men framförallt tas spillningen tillvara. Vi gör papper till tjäderleksbrev av den.

Älgar används givetvis som drag- och klövjedjur.

Restaurangen, inrymd i den gamla ladugården, serverar givetvis lokala specialitéer. Allt nedsköljt med skogsstjärnan av högsta kvalité. Kolbotten, torrkött, radhusbiff, älg på alla sätt, surfisk, fläskmonk, falukorv, mandelpotatis, m.m.

Aktiviteter

På ängen finns två timrade lador. Två lag tävlar om att plocka ner, byta plats och sätta upp ladorna.

På en lämplig skuggig plats kommer vi att uppföra ett varghägn. Där kommer säsongsarbetslösa laikor, jämthundar och några husky att tjänstgöra som vargar.
En del av hägnet kommer att avgränsas och där kommer gäster att kunna ägna sig åt lek med modifierade painballgevär. De kommer att få köpa köttbullar av oss (som vi får från våra samarbetspartners bland boendeanläggningarna) och sedan beskjuta varandra hej vilt. När de har avslutat en match så öppnar vi upp till ”vargarna” så de på det viset får söka sin föda själva. Det kommer att spara in rejält på hundmatskostnaden för oss, liksom djurparker säljer svindyra jordnötter att mata elefanterna med.

Om någon kund skulle ha fräckheten att ifrågasätta något, service, faktura o.dyl. så använder vi oss av varghägnet. Om kunden fortfarande är missnöjd så kommer vi att dra i vajrarna som lyfter upp de till krokodiler förklädda timmerstockar som ligger i kanten på myren.
Hjälper inte det så får vi väl sjunga för dom.....

Kontakt

Vi är anslutna till det lokala brädbandsnätet. Det går med 2-tum-7 för närvarande. Vid relästationerna arbetar större hackspettar med överföring av information. Lönen består av alla bugs och virus de kan fånga in. Liksom näbbmössen som håller ned antalet cookies.

Tyvärr är brädbanssystemet inte helt fritt från problem. Detta är ett av alla felmeddelande vi fått.På typiskt Forrestmaner fick vi sedan detta meddelande: