|
Utbyggnad av björniden med mjölkrobbot. Ungarna tas omhand vid ca 1 mån ålder av erfarna björn märkare och föds upp. Björnmamman mjölkas under resten av tiden i idet. Av mjölken görs ost som dels levereras till kungahuset och dels serveras i restaurangen.
Tjärnen på myren grävs ur och görs om till ett äventyrsbad. Metangasfälla på myren som driver uppvärming och bubbelpoolen. Utrymme för sjöflygplan att landa sommartid. Vedeldad badtunna 8m i diameter där vattengymnastiken bekvämt kan utövas både sommar och vinter.
Huvudbyggnad med 24 bäddar samt matsal.
I voljärer föder vi upp skogsfågel dels till restaurangen, men framförallt tas spillningen tillvara. Vi gör papper till tjäderleksbrev av den.
Älgar används givetvis som drag- och klövjedjur.
Restaurangen, inrymd i den gamla ladugården, serverar givetvis lokala specialitéer. Allt nedsköljt med skogsstjärnan av högsta kvalité. Kolbotten, torrkött, radhusbiff, älg på alla sätt, surfisk, fläskmonk, falukorv, mandelpotatis, m.m.
På en lämplig skuggig plats kommer vi att uppföra ett varghägn. Där kommer säsongsarbetslösa laikor, jämthundar och några husky att tjänstgöra som vargar.
En del av hägnet kommer att avgränsas och där kommer gäster att kunna ägna sig åt lek med modifierade painballgevär. De kommer att få köpa köttbullar av oss (som vi får från våra samarbetspartners bland boendeanläggningarna) och sedan beskjuta varandra hej vilt. När de har avslutat en match så öppnar vi upp till vargarna så de på det viset får söka sin föda själva. Det kommer att spara in rejält på hundmatskostnaden för oss, liksom djurparker säljer svindyra jordnötter att mata elefanterna med.
Om någon kund skulle ha fräckheten att ifrågasätta något, service, faktura o.dyl. så använder vi oss av varghägnet. Om kunden fortfarande är missnöjd så kommer vi att dra i vajrarna som lyfter upp de till krokodiler förklädda timmerstockar som ligger i kanten på myren.
Hjälper inte det så får vi väl sjunga för dom.....
|
|